Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Marktplaats PHP script

Wist u dat u helemaal niet hoeft te programmeren om uw eigen marktplaats te beginnen? U kunt namelijk gebruikmaken van een marktplaats PHP script. Dit is een script dat is geschreven in PHP (een scripttaal) en dat de functionaliteiten van een marktplaats website al bevat. Het is niet meer nodig om zelf de functionaliteiten te schrijven in PHP (of een andere programmeer- of scripttaal) en het is ook niet nodig om een programmeur in te huren om een dergelijk script voor u te bouwen. Een marktplaats PHP script zal doorgaans alle functionaliteiten die u nodig heeft, al bevatten.

Daarom is het mogelijk om snel online te zijn met uw eigen marktplaats website. Als u het marktplaats PHP script aanschaft, dan kunt u vandaag nog uw eigen marktplaats beginnen. De aanschafkosten van het script kunt u op verschillende manieren terugverdienen. Zo kunt u banners op uw website plaatsen. Bijvoorbeeld een banner van een bepaalde aanbieder die u tegen een vaste vergoeding op uw website plaatst. Dit wordt ook wel het verhuren van advertentieruimte genoemd.

Verder is het via een Mollie-koppeling mogelijk om via allerlei opties van het marktplaats PHP script zelf geld te verdienen. Mollie is een online betaaloplossing die het ontvangen van betalingen en het controleren van betalingen (door het script) eenvoudig maakt. U hoeft slechts de API sleutel (die kunt u opvragen in uw Mollie account) in te voeren in het script, en u bent klaar voor het ontvangen van online betalingen. Uiteraard dient u dan nog wel bij verschillende opties de prijs in te stellen.

Zo kunt u op de volgende manieren geld verdienen met het marktplaats PHP script:

  1. Kosten in rekening brengen bij de registratie van een nieuwe gebruiker. Men betaalt dan om te kunnen adverteren en reageren op advertenties;
  2. Betaalde rubrieken aanmaken. Per rubriek kunt u de prijs instellen;
  3. Geld verdienen met extra opties bij het plaatsen van een advertentie. Zoals een website vertoning of het tonen van een telefoonnummer;
  4. Banners (verhuren advertentieruimte, affiliate banners, banners eigen producten).

En hiervoor is nauwelijks kennis van de achterliggende techniek nodig. Als u nu het marktplaats PHP script koopt, dan heeft u over enkele uren al uw eigen marktplaats website.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :