Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Marktplaats Script

Wilt u een eigen marktplaats beginnen maar heeft u niet de kennis om zelf te programmeren of een website te maken, dan zult u het Marktplaats Script wellicht interessant vinden. Met dit PHP script, dat is ontwikkeld door het bedrijf Vrolijk Internet Services, kunt u een advertentie website maken zonder dat zulke kennis nodig is. Het script installeert een compleet werkende advertentie website op uw webhosting pakket, waarna u de website kunt beheren door met uw browser naar het beheergedeelte te gaan. Via een speciale link kunt u dan inloggen in de beheeromgeving en daar wijzigingen aanbrengen.

 

Eenvoudig uw advertentie website beheren

Wilt u de kleuren van uw website wijzigen, dan gaat dat op een makkelijke manier via de beheeromgeving. U gaat naar het juiste beheerscherm en kiest daar de kleuren voor de verschillende onderdelen van uw website. In dezelfde omgeving kunt u bijvoorbeeld de titel van de website wijzigen en de verschillende rubrieken op uw website aanpassen. Ook kunt u er instellen hoelang een advertentie na het aanmaken zichtbaar moet blijven op uw advertentie website. En u kunt er bijvoorbeeld bepalen hoeveel foto's een adverteerder maximaal aan een advertentie mag toevoegen.

 

Geld verdienen met het Marktplaats Script

Het Marktplaats Script biedt de mogelijkheid om geld te verdienen met betaalde rubrieken. Wanneer een adverteerder in zo een rubriek een advertentie plaatst, dan moet hij een geldbedrag betalen voor de plaatsing. Hoe hoog dit bedrag is, kunt u per rubriek instellen. Het voordeel van betaalde rubrieken is dat advertenties die niet serieus bedoeld zijn zullen minder snel te vinden zijn op uw website. Dit omdat men minder geneigd is te betalen voor de plaatsing van een dergelijke advertentie. Mensen zullen alleen betalen bij het plaatsen van een serieus bedoelde advertentie.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar het Marktplaats Script, dan kunt u via deze link naar een pagina op de website van Vrolijk Internet Services gaan waar u meer informatie kunt vinden. U kunt op die pagina het Marktplaats Script direct kopen als u dat wilt. Schaft u het script aan en wilt u het script door Vrolijk Internet Services laten installeren, dan kan dit zonder extra kosten.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :