Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Marktplaats script kopen

Een marktplaats script kopen is een interessante optie. Met een marktplaats script kunt u zonder al te veel moeite snel een eigen marktplaats website in elkaar zetten. Het marktplaats script waar u op deze website veel over zult lezen bevat de mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken. Dit betekent dat u geld verdient wanneer er in een dergelijke rubriek een advertentie wordt geplaatst en de gebruiker online betaalt voor de plaatsing.

Wanneer u denkt dat er niemand bereid is om de betalen voor een advertentie op uw website, bedenkt u zich dan dat bedrijven vaak een budget vrijmaken voor online adverteren. Wanneer uw advertentie website goed in elkaar zit en uw prijzen om te adverteren niet schikbarend hoog zijn, zullen bedrijven betalen voor de plaatsing binnen een betaalde rubriek op uw website.

Het marktplaats script biedt een interessante mogelijkheid om online extra inkomsten te genereren. Omdat er een multi-domein licentie wordt verkocht is het ook toegestaan om het script op meerdere websites te gebruiken.

U kunt de onderdelen op uw marktplaats website op een gemakkelijke manier aanpassen via de beheeromgeving. Deze beheeromgeving is onderdeel van het marktplaats script en is na de installatie meteen beschikbaar. Hier past u bijvoorbeeld de categorieën op uw website of de kleuren van uw website aan. Ook zijn er allerlei andere zaken in te stellen zoals het aantal foto's dat maximaal aan een advertentie mag worden toegevoegd en het aantal dagen dat een advertentie na het plaatsen te zien moet blijven op de website.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :