Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Nieuwe startpagina maken

U wilt een nieuwe startpagina maken. Misschien om de vindbaarheid van uw website of de website van een klant te vergroten. Of omdat u websites die u veel gebruikt overzichtelijk wilt verwerken in een startpagina. Maar ook online geld verdienen kan een motivatie zijn om een eigen startpagina aan te maken.

In alle gevallen zal het aanmaakproces ongeveer hetzelfde zijn. Ergens op de startpagina website is een registratieformulier aanwezig waar u zich kunt aanmelden als paginabeheerder voor een nieuwe startpagina. Er zal dan een gebruikersaccount voor u worden aangemaakt waarmee u kunt inloggen om uw startpagina te beheren.

Soms kunt u in dit formulier al aangeven welk subdomein u voor uw startpagina wilt gaan gebruiken. Is dat niet het geval dan kan het zijn dat u eerst uw e-mailadres dient te valideren. De startpagina website stuurt dan een e-mail met een speciale link naar het door u opgegeven e-mailadres. Wanneer u op de link klikt wordt het e-mailadres bevestigd. Daarna kunt u uw verdere gegevens invullen en de registratie voltooien.

Als de registratie met succes is doorlopen dan kunt u inloggen in de beheeromgeving. Daar kunt uw startpagina aanmaken wanneer dat niet reeds bij de registratie is gebeurd. De beheeromgeving is ook de plek waar u uw startpagina bewerkt.

Er zal altijd minstens één rubriek moeten worden aangemaakt op de startpagina. Links worden namelijk altijd binnen een rubriek op de startpagina geplaatst. Zonder rubrieken is het ook niet mogelijk om links aan uw startpagina toe te voegen.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :