Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Marktplaats CMS

Wellicht heeft u eens een reguliere website gemaakt met een CMS oftewel een content management systeem. Maar wist u ook dat er CMS systemen bestaan om een speciaal soort website te maken? Een marktplaats CMS is daar een goed voorbeeld van. Een marktplaats CMS is primair bedoeld om u te ondersteunen bij het beginnen van uw eigen marktplaats website. Een marktplaats CMS kunt u bijvoorbeeld kopen op deze website.

U installeert het CMS systeem via een speciaal installatiescript op uw webhosting pakket. Daarbij maakt het script meteen rubrieken aan die u op uw advertentie website kunt gebruiken. Wilt u deze rubrieken niet gebruiken maar uw eigen rubrieken, dan is dat ook mogelijk. Via het beheerpaneel van het marktplaats CMS script kunt u heel gemakkelijk verschillende onderdelen van uw marktplaats website aanpassen, waaronder de hoofd- en subcategorieën.

Ook kleuren aanpassen gaat heel gemakkelijk. U kunt via een kleurkiezer in het beheergedeelte van het script de diverse onderdelen van uw website andere kleuren geven. Als u uw wijzigingen opslaat, wordt de website direct daarna in de door u gekozen kleuren weergegeven.

Is een advertentie website maken iets wat u graag wilt? Maar heeft u geen verstand van de techniek? En zou u niet weten hoe u een dergelijke website zou moeten programmeren? Een marktplaats CMS biedt dan uitkomst. Een marktplaats CMS script zal ook vaak een marktplaats script genoemd worden. Op deze website vindt u verschillende artikelen over een dergelijk script.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :