Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Startpagina Script

Het Startpagina Script is een script waarmee u zelf een startpagina website op touw kunt zetten. Bezoekers kunnen zich op uw website aanmelden en vervolgens hun eigen startpagina beheren. Het script wordt geleverd met een eenvoudig te bedienen beheeromgeving. Er is geen technische kennis noodzakelijk om van het Startpagina Script gebruik te maken.

Het Startpagina Script is aangepast aan de eisen van deze tijd. Dat betekent dat het script met een beveiligde verbinding (HTTPS en SSL) werkt. Paginabeheerders kunnen dus veilig inloggen. Veel van de huidige startpagina websites die u op het moment tegenkomt, zijn verouderd en bieden deze ondersteuning niet. Dit betekent dat kwaadwilligen uw gebruikersnaam en wachtwoord kunnen onderscheppen wanneer u inlogt bij een dergelijke website.

Iets anders wat het Startpagina Script onderscheidt van de verouderde scripts is dat het script mobielvriendelijk is. Dat betekent dat de startpagina's op uw website er niet alleen op een scherm van een desktop computer of laptop goed uitzien, maar ook op het scherm van de mobiele telefoon of tablet.

Het is mogelijk om mensen te laten betalen voor links op uw startpagina website. In de beheeromgeving kunt u twee prijzen instellen: de prijs van een link vanaf de homepage en de prijs van een link vanaf een gewone dochterpagina. Zodra men heeft betaald wordt de link automatisch geplaatst. Op deze manier kunt u een extra inkomen genereren met het Startpagina Script.

Is uw interesse gewekt? Op deze pagina kunt u meer over het Startpagina Script lezen. Enkele grote startpagina websites, waaronder de website jouwthema.nl, maken reeds gebruik van het nieuwe script.

 

 

 

 

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :