Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Startpagina aanmaken

Een startpagina is een catalogus waarin websites staan vermeld. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

 

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. U mag ook een algemene startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken. Zo houdt u de startpagina overzichtelijk voor de bezoeker.

 

Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen kijken naar het startpagina script. Dit script is recent ontwikkeld en voldoet aan de eisen van de huidige tijd. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

 

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Veel mensen plaatsen alleen links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

 

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :