Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Eigen startpagina

Het aanmaken van een eigen startpagina kunt u op een groot aantal websites kosteloos doen. Wanneer u een internetverbinding, een werkend e-mailadres en een lijst van te plaatsen websites heeft, heeft u alles wat u voor het maken van een eigen startpagina nodig heeft. Websites waar u zich kunt aanmelden zijn eenvoudig via Google te vinden. Bijvoorbeeld met de zoektermen "eigen startpagina" of "nieuwe startpagina maken".

U aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina verloopt via een aanmeldformulier dat bij veel van deze websites vanaf de homepagina gemakkelijk te bereiken is. Meestal staat op de homepagina een bericht waarin u wordt aangemoedigd om uw eigen startpagina aan te maken. Vaak staat bij deze aanmoediging ook de link naar het aanmeldformulier.

Om welke gegevens er in het aanmeldformulier wordt gevraagd, dat verschilt per website. Soms kunt u alvast het gewenste subdomein voor uw startpagina invullen in het aanmeldformulier. En soms wordt er alleen om uw e-mailadres gevraagd, waarna u op een bevestigingslink dient te klikken. Deze link ontvangt u in dat geval per e-mail.

Het resultaat van deze aanmelding is altijd dat u toegang krijgt tot de beheerschermen. Hiermee kunt u uw startpagina onderhouden. Is er via het aanmeldformulier niet direct een startpagina aangemaakt voor u, dan kunt u hier alsnog uw gewenste startpagina aanmaken. Soms is het toegestaan om meer dan één startpagina aan te maken.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :