Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Eigen startpagina samenstellen

Het samenstellen van een eigen startpagina is voor iedereen prima te doen. Ook wanneer u geen verstand heeft van websites maken of de opmaaktalen HTML en CSS. De beheerschermen van startpagina websites zijn zo opgezet dat ze eenvoudig te bedienen zijn.

Voordat u begint met het samenstellen van uw startpagina dient u zich te registreren als paginabeheerder. Uw startpagina krijgt een eigen subdomein. Dit subdomein mag u vaak zelf bedenken.

Het verschilt per website of u tijdens de registratie meteen een subdomein kunt aanmaken of dat u eerst uw e-mailadres dient te bevestigen. Kunt u nog geen subdomein aanmaken, dan kan dit na de registratie in de beheeromgeving van de startpagina website.

Na het aanmaken is uw startpagina leeg. Soms worden er aan de linkerkant een aantal vaste blokken getoond. Deze blokken zijn dan door de beheerders van de startpagina website geplaatst en u kunt dergelijke blokken niet verwijderen.

Het is de bedoeling dat u zelf linkblokken aanmaakt waarin u de links plaatst. Deze linkblokken worden vaak rubrieken of categorieën genoemd.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :