Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Eigen startpagina maken

Uw eigen startpagina maken is niet iets dat erg ingewikkeld is. Op een groot aantal startpagina websites kan dit zonder kosten worden gedaan. Deze websites zijn met een simpele zoektocht op Google vrij snel te vinden. Wanneer u bijvoorbeeld zoekt op "eigen startpagina maken" of "nieuwe startpagina" dan zullen er al een aantal geschikte websites in de zoekresultaten verschijnen.

Het aanmeldformulier vinden van één van deze websites zal over het algemeen geen groot probleem zijn. Hieronder staat een lijst van plekken waar u de link naar het aanmeldformulier vaak kunt vinden:

  • In het menu bovenaan de website
  • Op de homepagina
  • Bij het overzicht van alle dochterpagina's

Hoe het aanmeldformulier er precies uitziet verschilt per website. Soms kunt u al gegevens over uw nieuwe startpagina invullen. Maar het kan ook voorkomen dat er alleen om uw e-mailadres wordt gevraagd. Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u in dat geval per e-mail een link om uw aanmelding te bevestigen. In dat geval wordt het registratieproces voortgezet na het klikken op de bevestigingslink.

Mocht er niet bij de aanmelding een startpagina voor u zijn aangemaakt met de door u ingevulde gegevens, dan kunt u via de beheeromgeving de startpagina alsnog aanmaken.

Wanneer uw startpagina is aangemaakt kunt u de startpagina vullen met links. Het idee is dat u daarbij rubrieken aanmaakt en de links in deze rubrieken indeelt. Dit is bij iedere startpagina website hetzelfde. De verschillen tussen de verschillende startpagina websites op het gebied van startpagina beheer zullen vooral zitten in het uiterlijk en de bediening van de beheerschermen.

 

 

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :