Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
aanmeldenstartpagina.over-blog.com

Aanmelden startpagina

Het aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina is kinderspel. Op uw eigen startpagina kunt u links plaatsen naar interessante websites van uzelf en van anderen. U kunt uw startpagina inrichten rondom een specifiek onderwerp, maar vaak is het ook toegestaan om een algemene startpagina aan te maken. In dat geval zal uw startpagina links over verschillende onderwerpen bevatten.

Aanmelden voor een nieuwe startpagina is bij de meeste websites geheel kosteloos. Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties getoond, welke u kunt verbergen door een klein bedrag te betalen. Dit is echter niet noodzakelijk.

Een eigen startpagina biedt een prima mogelijkheid om uw website(s) meer onder de aandacht te brengen bij bezoekers en bij de zoekmachines. Weet u voldoende bezoekers naar uw startpagina toe te trekken dan is het op sommige startpagina websites toegestaan om advertenties of affiliate links te plaatsen. Hiermee wordt het mogelijk om een extra zakcentje te verdienen aan uw startpagina. Zo kunt u voor de advertenties bijvoorbeeld gebruik maken van Google Adsense. Voor affiliate marketing is Daisycon een goed netwerk.

Zorg er wel voor dat u de startpagina niet alleen uit commercieel oogpunt maakt. Mogelijk zal uw startpagina dan namelijk niet als voldoende waardevol gezien worden door zoekmachines zoals Google. En dit zorgt er weer voor dat uw startpagina slechter vindbaar is en de links niet de volledige linkwaarde krijgen die ze zouden kunnen krijgen.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :